Skjelvik från start i norsk kryssmatch

14 augusti, 2012 |

Jörgen Skjelvik spelade 45 minuter när det norska U21-landslaget fick oavgjort mot Österrike

Kalmar FF:s försvarsspelare Jörgen Skjelvik är iväg på landslagsuppdrag med det norska U21-landslaget. På tisdagskvällen spelade laget en träningslandskamp mot Österrike på hemmaplan och matchen slutade 2-2, efter 1-1 i halvtid.

Jörgen Skjelvik fick förtroendet i startelvan och spelade hela första halvlek som vänsterback innan han byttes av i paus mot Alexander Groven.

Norge hade ledningen två gånger om i matchen som spelades inför 957 åskådare i Mandal. 1-0 kom i den 40:e minuten genom Etzaz Hussai men tre minuter senare kvitterade Andreas Weiman. Omar Elabdellaou ordnade 2-1 en kvart före slutet innan Andreas Weimann satte sitt andra mål för kvällen i den 90:e minuten och fastställde slutresultatet till 2-2.