Söderqvist ordnade oavgjort

7 april, 2014 |

Det blev delad poäng i kvällens hemmapremiär på Guldfågeln Arena

I kväll tog Kalmar FF emot Åtvidabergs FF hemma på Guldfågeln Arena i allsvenskans andra omgång.

Stor matchhjälte i hemmapremiären blev Måns Söderqvist som för andra matchen i rad gjorde två mål.

Åtvidaberg tog ledningen redan i den 17:e spelminuten när Mohammed Abubakari satte 1-0 till vänster om Lars Cramer. Kalmar FF kunde kvittera knappt 20 minuter senare när Måns Söderqvist fräckt sprang emellan två ÅFF-försvarare och lobbnickade in bollen över Henrik Gustavsson i målet.

I andra halvlek återtog ÅFF sin ledning sedan Ricardo Santos placerat in 2-1 i bortre gavel. Matchen gick in i absolut sista spelminuten och ingenting talade för annat än en förlust när Marcus Nilsson fick bollen ute till vänster.

Marcus skickade in i straffområdet där Söderqvist fick ut ett ben och tryckte in 2-2 när klockan visade på 92:59 och direkt på Åtvidabergs avspark visslade Mohammed Al-Hakim av matchen.

Matchfakta från kvällens match hittar du här.