Söderqvist tvåmålsskytt

8 februari, 2014 |

Måns Söderqvist satte två av matchens tre mål

Dagens match mot serbiska FK Sloboda Užice var bara 10 minuter gammal när Papa Diouf gav Kalmar FF ledningen med ett distinkt skott efter inspel av Melker Hallberg.

KFF vårdade bollen bättre idag än senast mot BP och trots några chanser för serberna så var aldrig segern hotad.

I stället så fick dagens födelsedagsbarn, Måns Söderqvist, utöka ledningen till både 2 och 3-0 innan matchen var slut.

2-0 kom till efter ett fint förarbete av Romario och vid 3-0 var det Sebastian Andersson som svarade för framspelningen.

Hasse Eklund efter dagens match
– Det är skönt att vi lyckades göra tre mål och dessutom fortfarande är obesegrade, det är jag väldigt nöjd med. Vi hade ett bättre bollinneav i den här matchen än vad vi hade mot BP sist men jag känner att vi har en bit kvar innan vårt spel sitter till 100% och det får man väl se som något positivt, att vi fortfarande har något kvar att jobba med.
Sloboda spelade lite mer man-man idag och i slutet på veckan, sista matchen, så var våra spelare lite trötta och hade inte det där överskottet för att göra sig fria från bevakningen. Vi är kort och gott lite nertränade just nu.

Nu återstår en kväll på Cypern innan laget påbörjar hemresan i morgon. Man anländer till Kalmar sent natten mot måndag så måndagen blir träningsfri för killarna.