Startelvan mot Myresjö IF

11 juni, 2009 |

Tipselitlaget spelar idag seriematch mot Myresjö IF i Juniorallsvenskan Östra Götaland. Matchen spelas på Myrvalla i Myresjö och startar klockan 19:00.

Tipselitlaget spelar idag seriematch mot Myresjö IF i Juniorallsvenskan Östra Götaland. Matchen spelas på Myrvalla i Myresjö och startar klockan 19:00.

Omgång 7 av Juniorallsvenskan och laget reser till Myrvalla för möte med Myresjö IF. Tipselitlaget körde fullständigt över Smedby AIS (9-1) i förra omgången och inför kvällens match ligger man på en fjärde plats i tabellen med 13 inspelade poäng. Det ska dock tilläggas att topplagen Jönköpings Södra IF, Husqvarna FF och IFK Värnamo har både en och två matcher mer spelade än Kalmar FF inför kvällens omgång.

Kvällen motståndare Myresjö IF är tabelljumbo och har inlett säsongen med sex raka förluster. Målskillnaden 3-48 skvallrar om att laget har mycket att jobba med inför fortsättningen på serien. Som en liten tröst för Myresjö är det dock bara en poäng upp till nästjumbon BK Kenty och fem poäng till Ljungby IF.

Filip Qvist, Måns Söderqvist, Mattias Pavic och Erik Hoang är inte tillgängliga för spel på grund av skolavslutning. En glädjande nyhet är att Joel Martinsson är tillbaka efter skada och finns med i truppen. Martinsson som varit långtidsskadad börjar på bänken.

Dagens domare är Stefan Bertilsson från Sävsjö med Navid Ghayoomi, Sävsjö och Michael Ewens, Holsbybrunn som assisterande.

Tipselittränaren Jens Nilsson kommer att plocka ut en 16-manna trupp inför mötet med Myresjö IF. Truppen kompletteras med ytterligare två spelare som plockas ut under dagen. Kalmar FF ställer upp med följande lag:

Simon Fredriksson

Mattias Johansson – Rasmus Sjöstedt – Andreas Thuresson – Johannes Lagesson

Christopher Christensson – Daniel Ahonen – Anton Arvidsson – Mattias Jung

Alexander Pettersson – Oskar Cardmo Drott

Avbytare
Fredrik Sundahl (mv)
Max Axelsson
Joel Martinsson

Annons