Stötta Kalmar FF från O´Learys på torsdag!

24 mars, 2020 | Nyhet

Nu på torsdag spelar Kalmar FF hemma mot Jönköpings Södra kl.17.00 inför tomma läktare på Gasten IP. Därför vill vi nu uppmana alla supportrar att stötta vår officiella sportbar O´Learys och se matchen där! Vill ni hellre se matchen hemma finns det möjlighet att stötta genom att beställa take away på 070-955 72 01.

Dagen till ära skänker O´Learys 25% av alla intäkter under kvällen till Kalmar FF (exkl. alkohol-försäljning) för att stötta föreningen i dessa tuffa tider.

Kalmar FF-Jönköpings Södra
O´Learys i Kalmar
Torsdag 26 mars kl.17.00

Information från O´Learys inför matchen
Restaurangen har vidtagit en rad åtgärder för att du som besökare ska känna sig trygg inför matchen. Antalet platser har begränsats på grund av den rådande situationen. Vi har även glesat ut bland borden och kommer arbeta aktivt för att undvika mindre folksamlingar i baren och vid gemensamma ytor. Vi arbetar aktivt för att följa de rekommendationer som har satts upp från Folkhälsomyndigheten. Känner du dig sjuk är det viktigt att du stannar hemma. Har du ytterligare frågor till O´Learys? Ring till Mikael på 070-955 72 01 så hjälper han att svara på era frågor.

Boka bord på olearys.se/kalmar och märk din bokning FF eller ring på 070-9557201.

Annons