Stötta Kalmar FF på bortaplan med Bortakortet

2 januari, 2020 | Nyhet

Många är ni som åker på bortamatcher för att visa er kärlek till Kalmar FF. Ni åker tåg, buss, minibuss och flyg hundratals mil varje år för att från läktarplats stötta laget.

Till er och till alla er som känner sig sugna att åka på en hel del bortamatcher under den här Allsvenska säsongen erbjuder vi nu Bortakortet.

Föreningen Svensk Elitfotboll (SEF) har ett samarbete med samtliga allsvenska klubbar gällande Bortakortet. Kortet är ett årskort för dig som vill följa Kalmar FF på bortaplan under 2020. Bortakortet gäller på anvisad bortalags ståplatssektion och visas upp vid entrén för inträde. Antalet bortakort är begränsade.

Priset för kortet är 1000 kronor där halva summan går direkt till Kalmar FF! Maila in din beställning idag till nettan@kalmarff.se. 

Vi behöver ha följande uppgifter för att kunna ta emot din beställning: namn, fullständig adress, telefon/mobil och e-post. När vi fått din beställning får du en bekräftelse från oss med instruktioner om hur betalningen ska gå tillväga. Korten säljs fram till den 15 mars, ingen senare försäljning kommer att ske.

Kortet kommer att skickas ut direkt till köparen cirka en vecka innan den allsvenska premiären.

Annons