Stryktipset fyller 75 år

14 september, 2009 |

Svenska Spel bjuder på allsvensk fotboll på Fredriksskans.

Svenska Spel bjuder på allsvensk fotboll på Fredriksskans.

Stryktipset fyller 75 år och har varit stolt supporter och sponsor av svensk fotboll sedan 1934. Det firar Svenska Spel med att bjuda dig med Spelkort på gratis inträde till våra två kommande hemmamatcher i september – Örebro SK 20 september och IFK Göteborg 26 september. Det finns 1000 gratisbiljetter till varje match och från och med i dag måndag kan du med Spelkort hämta ut din inträdesbiljett på Kalmar FF:s kansli på Fredriksskans. Erbjudandet gäller en biljett till valfri ståplats.

Gör så här för att hämta ut din biljett till någon av matcherna.

Söndagen den 20 september klockan 15:00 – Örebro SK
Biljett kan avhämtas från och med måndagen den 14 september fram till och med fredagen den 18 september på Kalmar FF:s kansli. Ta med dig ditt Spelkort samt giltig legitimation för avhämtning av en inträdesbiljett till valfri ståplats på Fredriksskans. I mån av biljetter kvar på matchdagen avhämtas dessa från klockan 10:00 i biljettlucka 6 ut mot Fredriksskansgatan.  

Lördagen den 26 september klockan 16:00 – IFK Göteborg
Biljett kan avhämtas från och med måndagen den 21 september fram till och med fredagen den 25 september på Kalmar FF:s kansli. Ta med dig ditt Spelkort samt giltig legitimation för avhämtning av en inträdesbiljett till valfri ståplats på Fredriksskans. I mån av biljetter kvar på matchdagen avhämtas dessa från klockan 10:00 i biljettlucka 6 ut mot Fredriksskansgatan. 

Om du inte redan har ett Spelkort så kan du enkelt skaffa det på Kalmar FF:s kansli. Våra öppettider är måndag – fredag 08:00 – 16:00 (lunchstängt 12:00 – 13:00).  

Annons