Supporterinformation AIK -KFF Svenska Cupen

9 mars, 2020 | Nyhet

Ikväll möter Kalmar FF AIK borta på Skytteholms IP i Stockholm i den sista och avgörande omgången i gruppspelet. Nedan följer information om vår sektion, biljetter samt annan praktisk information inför ditt besök på matchen.

Biljetter

Biljetter går enbart att köpa i förväg, ingen biljettkassa kommer finnas tillgänglig vid insläppet till vår sektion. Det finns ett fåtal biljetter kvar och om du vill köpa mejlar du slo@kalmarff.se så får du all information om detta. Notera att sektionen vi fått är till för Kalmar FF-supportrar.

Arenan och vår sektion

Arenan öppnar 18.00 och på sektionen finns det sedvanligt kioskutbud att tillgå. Betalning sker med swish. Om det regnar får enbart paraplyn som ryms i en jackficka tas med av säkerhetsskäl. Under matchen bemannar AIK Fotboll med värdar och ordningsvakter som arbetar med service och trygghet för våra åskådare. Följ deras anvisningar och sök gärna upp en värd om ni känner er osäkra på något sätt. Behöver ni akut hjälp kontakta omedelbart personal från AIK Fotboll som hjälper er att komma i kontakt med sjukvård. Entrén till vår sektion är belägen i det syd-östra hörnet av arenan. För instruktioner om hur du tar dig till arenan, klicka här: https://www.aikfotboll.se/ta-sig-till-skytteholms-ip

Samling innan matchen

Innan matchen anordnar KFF08 en samling på Copperfields på Sankt Eriksgatan 36.

Annons