Svante Samuelsson avslutar i höst sin period som klubbchef i Kalmar FF

13 april, 2016 |

Kalmar FF:s klubbchef Svante Samuelsson har efter dryga tio år i rollen beslutat sig för att i september lämna sin tjänst i Kalmar FF.

Kalmar FF:s klubbchef Svante Samuelsson har efter dryga tio år i rollen beslutat sig för att i september lämna sin tjänst i Kalmar FF.

–  Det är ett oerhört roligt och lärorikt uppdrag att vara klubbchef i en allsvensk förening och jag har haft fantastiska år i Kalmar FF. Samtidigt kräver rollen stor tillgänglighet, mycket energi och engagemang. Jag är inne på min elfte säsong och känner att det är dags att prova något annat i livet. Jag meddelade styrelsen i somras att jag gick i dessa funderingar och vi har haft en öppen dialog kring det sedan dess. I förra veckan kom Mattias och jag överens om att jag jobbar vidare som vanligt fram till 30 sept då en ny klubbchef ska vara på plats.

Kalmar FF:s styrelse kommer att omgående starta arbetet med en rekryteringsprocess gällande ny klubbchef i föreningen.

 

Annons