Svar på biljettfrågor inför återstarten

30 juni, 2021 | Nyhet

Inför återstarten av Allsvenskan får vi en hel del frågor kopplat till biljetter och säsongskort. Nedan hittar ni svar på de vanligaste frågorna. Vill du komma i kontakt med oss är det lättaste sättet att mejla oss på info@kalmarff.se då det är hög belastning just nu via telefon.

Hur många personer kommer ni släppa in till återstarten av Allsvenskan?
Vi kan i dagsläget inte ge något exakt siffra då vi håller på att inventera arenans kapacitet utifrån de nya direktiv vi har att förhålla oss till vad gäller exempelvis avstånd mellan varje besökare.

Vilka kommer tilldelas biljetter?
Du som köpt säsongskort är garanterad en plats på arenan.

Kommer det släppas några biljetter till allmänheten?
Om det finns kapacitet på arenan efter det att de som har säsongskort räknats in kan det komma att säljas lösbiljetter. Detta kan därför variera från match till match nu i början av återstarten och även vara beroende på eventuella lättnader i restriktioner.

På vilka försäljningsställen kan jag köpa mitt säsongskort?
Du kan bara köpa ditt säsongskort på kalmarff.ebiljett.nu

Är jag garanterad en plats till återstarten om jag köper ett säsongskort?
Ja.

Får jag sitta på den platsen jag har köpt?
I ett första skede kommer du inte att få sitta exakt på den platsen du köpt – detta då vi behöver sprida ut alla så den sociala distanseringen garanteras mellan våra besökare och då kan vi inte garantera att du får sitta på just din plats. Men även här kan det komma att förändras över tid. Det kommer ett informationsmejl i god tid före match vilken sektion du kommer placeras på.

Kommer det finnas någon ståplatssektion?
Inte nu i början av återstarten. De som har säsongskort på Sydostkurvan kommer hänvisas till en annan sektion på arenan tills läget förändrats och vi har möjlighet att öppna upp även för ståplats.

Kommer det erbjudas biljetter till bortasupportrar?
Inledningsvis kommer bortasupportrar inte ha möjlighet att köpa biljetter till matcherna.

Annons