Sydostkurvan öppnas upp igen för in- och utpassage

10 juli, 2024 | Nyhet

Idag kom glädjande nyheter inför söndagens match mot Brommapojkarna. Det står nu klart att det öppnas upp för in- och utpassage igen på Sydostkurvan för besökare från sittplats.

David Måsegård, klubbchef Kalmar FF
– Vi arbetar konstant med att utveckla erbjudandet för vår publik på Guldfågeln Arena. Våra supportar har verkligen stöttat föreningen och laget under vårsäsongen på ett fantastiskt sätt, både vid hemma och bortamatcher. Det är fantastiskt att Sydostkurvan har varit slutsåld vid vissa matcher även då det sportsliga resultatet har varit emot oss. Sedan slutet av förra säsongen har Sydostkurvan varit stängd för in- och utpassage på grund av det höjda säkerhetsläget. Vi har under våren tillsammans med säkerhetsansvarig och polismyndigheten analyserat matchmiljön på arenan och kan konstatera att våra supportrar har skött sig exemplariskt vilket gör att vi nu kan öppna upp Sydostkurvan för in- och utpassage från andra delar på arenan efter visitation.

– I praktiken innebär detta att du som åskådare på sittplats kan ta dig in på Sydostkurvan och deltaga i den fantastiska stämning som finns där. Tänk att få komma ned till Sydostkurvan i slutet av matcherna och heja fram och tacka laget efter matchen. Fortsatt gäller väskförbud. Lämna väskan hemma – läs mer om vad som gäller här.

Annons