Tack för allt, Emin Nouri!

23 november, 2021 | Nyhet

Efter mer än 250 allsvenska matcher i Kalmar FF-tröjan står det klart att Emin Nouri avslutar spelarkarriären i Kalmar FF efter denna säsongen. 

Supportrarnas stora favorit, Emin Nouri, kom till Kalmar FF sommaren 2008 där han fick en flygande start och bidrog till föreningens första och hittills enda SM-guld. Sedan dess har han varit en viktig kugge i föreningens lagbygge och är på 2:a plats, efter Henrik Rydström, över spelare med flest allsvenska matcher i KFF:s historia. En av föreningens största ambassadörer som med ett leende på läpparna burit vårt emblem på bröstet i både med- och motgång. Som inspirerar kommande generationer att utvecklas, slåss för föreningen och alltid sätta laget först.

I samband med söndagens hemmamatch mot Malmö FF kommer en avtackning hållas för Emin. Kom dit och hylla en av föreningens största genom tiderna!

Emin Nouri
– Det är svårt att sammanfatta egentligen ett helt liv där fotbollen har betytt allt och varit ens stora passion och kärlek i alla år. Kortfattat så är det inga konstigheter. Även om jag tycker att jag är för bra för att lägga av så känns det förvånansvärt bra att lägga skorna på hyllan. Där har de väl varit i stort sett hela detta året ändå. Skämt åsido. Men jag har njutit av varenda sekund. Det har varit en fantastisk tid att få vara en del av Kalmar FF under alla dessa år. Att ha förmånen att komma till en miljö som jag förknippar med gemenskap, välmående, glädje och ren lycka helt enkelt! Varje dag har verkligen varit en ynnest. 

– Jag har tillbringat i stort sett hela min elitkarriär i Kalmar och det känns underbart att nu få tacka för sig där hjärtat hör hemma. Jag har föreningen att tacka för allt. Under alla år har Kalmar FF varit omhändertagande och hjälpt mig att växa som människa och jag är stolt och glad över att ha fått möjligheten att tillhöra denna underbara förening under alla dessa år. Sist men inte minst vill jag lyfta fram alla lagkamrater, tränare, ledare och personal. Men självklart också våra underbara supportrar och sponsorer samt alla andra som ställer upp för vår vackra förening på ett eller annat sätt. Tack för allt stöd och tack för all kärlek. Jag har alltid känt mig behövd och uppskattad tack vare er! Nu ser vi till att göra någonting bra tillsammans av de sista två omgångarna av årets allsvenska. Tillsammans är vi Kalmar FF!


Annons