Tack för allt, Johan Stenmark!

15 januari, 2023 | Nyhet

Johan Stenmark lämnar Kalmar FF i samband med att hans avtal löper ut med föreningen.

Johan Stenmark kom till Kalmar FF:s akademi från Kalmar Södra och skrev på sitt första A-lagskontrakt inför säsongen 2018. I slutet av september fick han göra sin startdebut i Allsvenskan mot Malmö FF på Elden Stadion. Sedan dess har det blivit totalt 36 allsvenska matcher i den rödvita tröjan. Vi vill rikta ett stort tack till Johan för alla hans insatser i Kalmar FF och önskar honom ett stort lycka till framöver! 

Johan Stenmark
– Jag vill tacka alla lagkamrater och personer i Kalmar FF som jag delat tiden här med. Jag är glad och tacksam för min tid i föreningen och önskar alla stort lycka till framåt. Nu känns det för min del som rätt läge att gå vidare vilket känns spännande.

Jörgen Petersson, Sportchef Kalmar FF
– Johan har sedan han kom upp i A-truppen 2017 tyvärr drabbats av ett antal skador. Han har alltid tagit sig tillbaka tack vare sin höga ambitionsnivå. Vi har senaste tiden haft en dialog angående hans fortsättning och kommit fram gemensamt till att det bästa för Johan är att starta om fotbollskarriären i en annan miljö. Han har en stor potential som fotbollsspelare och förhoppningsvis får han ett lyft av ett miljöombyte. Vi önskar honom ett stort lycka till framöver och vi får se om våra vägar möts igen i framtiden.

Johan Stenmark under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Kalmar och Häcken den 12 juli 2021 i Kalmar.
Johan Stenmark räddar i strafområdet samt Varbergs Astrit Selmani under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Kalmar och Varberg den 28 september 2020 i Kalmar.
Johan Stenmark och Malmö FFs Arnór Ingvi Traustason under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Malmö FF och Kalmar den 23 september 2018 i Malmö.
Annons