Tipselit: 4-0-seger mot Trollhättan

15 september, 2011 |

Kalmar FF klara för JSM-slutspelet

Med två omgångar kvar av seriespelet i Juniorallsvenskan Elit Södra är Kalmar FF klara för JSM-slutspelet. Detta efter torsdagskvällen klara 4-0-seger mot FC Trollhättan på bortaplan. KFF:s mål gjordes av Oskar Cardmo Drott (bilden), Anton Agebjörn, Melker Hallberg och Emil Sjöstedt.

Trots ett stort bollinnehav lyckades tabelljumbon FC Trollhättan stå emot bra i första halvlek. Det var först i den 38:e minuten som Oskar Cardmo Drott lyckades spräcka nollan på ett kylslaget Edsborgs IP. Högerbacken dundrade upp upp en volley i nattaket och efter det föll hemmalaget igen fullständigt.

I andra halvlek var det i storts ett spel mot ett mål och planens bästa lirare Anton Agebjörn utökade till 2-0 i den 53:e minuten. 3-0 ordnade mittfältskollegan Melker Hallberg i den 67:e minuten. Åtta minuter före slutet fastställde inhopparen Emil Sjöstedt slutresultet till 4-0 och kvällens seger innebär att Kalmar FF är klara för JSM-slutspelet som startar i mitten på oktober.

För Kalmar FF väntar härnast hemmamatch mot Malmö FF. Laget avslutar seriespelet med bortamatch mot IF Elfsborg.