Tipselit: Bitter förlust mot Degerfors IF

21 juni, 2012 |

Kalmar FF förlorade torsdagskvällens bortamatch mot Degerfors IF med 1-0

Mållösa för andra  gången i år och säsongens fjärde förlust i Juniorallsvenskan Elit Södra. Kalmar FF hade ingen rolig afton när laget reste upp till Värmland för möte med Degerfors IF på Stora Valla. Hemmalaget vann med 1-0 efter mål av Ludvig Hallström i den 15:e minuten och därmed tog värmlänningarna gruvlig revansch efter 6-0-förlusten när laget möttes på Gasten den gångna helgen.

– Idag var det inte mycket som stämde och vi mötte ett mer aggresivt lag. Deras mål kom på en hörna efter en kvart och vi kunde spelat tills i morgon utan att göra mål. Det var helt enkelt en sådan dag idag, säger tränare Jens Nilsson efter matchen.

Trots dagens förlust toppar Kalmar FF tabellen och nu väntar ett längre serieuppehåll i Juniorallsvenskan Elit Södra. För KFF väntar härnäst hemmamatch mot BK Häcken 10 augusti.