Tipselit: Delad poäng på Gothia Park

21 maj, 2011 |

Kalmar FF hämtade upp ett 0-2-underläge till 2-2 mot BK Häcken

Kalmar FF fick med sig en poäng hem från lördagens toppmöte mot BK Häcken i Juniorallsvenskan Elit Södra. Trots ett 0-2-underläge i halvtid lyckades laget både reducera och kvittera matchen som slutade 2-2 på Gothia Parks konstgräs.

Victor Nilsson och Mathias Jung stod för varsitt mål i en underhållande fotbollsmach där lagen hade varsin halvlek.

– Jag är oerhört nöjd med att killarna visar både karaktär och vilja och hämtar upp 0-2-underläget, säger KFF:s assisterande tränare Fredrik Carlén efter matchen.

Dagens oavgjorda resultat gör att Kalmar FF är kvar som tabellfemma med 11 inspelade poäng efter sju matcher.