Tipselit: Förlust mot Häcken i kvartsfinalen

1 april, 2014 |

Tipselitkillarna förlorade kvartsfinalen av Ligacupen mot BK Häcken med 1-2.

BK Häcken tog ledningen med 1-0 redan efter fyra minuters spel. Ludvig Holmertz kunde dock kvittera till 1-1 i den 22:a minuten, ett resultat som stod sig halvleken ut.

I den andra halvleken skapade KFF flera bra chanser att ta ledningen men närmare än Johan Ramhorns nick i ribban kom man inte. Istället var det BK Häcken som i den 77:e matchminuten kunde avgöra matchen då bollen via en KFF försvarare oturligt letade sig in bakom en ställd Oscar Johansson i Kalmarmålet. Johansson som för övrigt var mycket bra matchen igenom och räddade kvar laget vid ett par tillfällen med några kvalificerade räddningar.

Fredrik Carlén efter matchen
– Vi gör ingen jättebra match idag men vi skapar ändå tillräckligt många målchanser för att faktiskt kunna vinna matchen, sedan är Häcken är ett bra fotbollslag och vinner inte alls oförtjänt.