Tipselit: Förlust mot Malmö FF

21 september, 2012 |

Kalmar FF förlorade med 3-0 mot Malmö FF i Juniorallsvenskan Elit Södra

Kalmar FF förlorade fredagens bortamatch mot Malmö FF i Juniorallsvenskan Elit Södra. Hemmalaget vann med 3-0, efter 2-0 halvtid.

– Det är bara att konstatera att vi förlorar mot ett bättre och mer vuxet lag, säger assisterande tränare Fredrik Carlén efter matchen.

Kalmar FF hade chansen att säkra en plats till JSM-slutspelet vid seger mot Malmö FF. KFF var också det lag som inledde matchen på Malmö Stadion bäst och skapade två bra lägen första 15 minuterna.

Malmö FF arbetade sig in i matchen och i den 20:e minuten kom också ledningsmålet när Egzon Sekiraca kunde göra 1-0 bakom Lucas Hägg Johansson. Därefter handlade nästan allt om hemmalaget som även gjorde 2-0 genom Alexander Blomqvist innan halvtid.

Pawel Cibicki gjorde även 3-0 efter en timmes spel som också blev slutresultatet.

– Vi spelar upp oss i andra halvlek men idag räckte inte det. Det är bara att konstatera att vi förlorar mot ett bättre och mer vuxet lag, säger Fredrik Carlén.

Kalmar FF avslutar seriespelet nästa lördag (29/9) då laget ställs mot Östers IF hemma på Gasten.