Tipselit: Förlust mot Oskarshamns AIK

9 mars, 2011 |

Gästande Oskarshamn vann kvällens träningsmatch med 2-1 på Fredriksskans

Kalmar FF:s tipselitlag har det fortsatt tungt på försäsongen. 0-1 mot IFK Berga i förra veckan och i kvällens träningsmatch mot division 3-laget Oskarshamns AIK fick laget inkassera ännu en förlust efter 1-2 på Fredriksskans.

Oskarshamn ägde stora delar av första halvlek och kunde rättvist gå till pausvila med en 2-0-ledning. Betydligt bättre spel från Kalmar FF i andra halvlek och i den 65:e minuten kunde Melker Hallberg reducera på nick efter en hörna slagen av Mathias Jung.

Men närmare än så kom aldrig KFF. Oskarshamn ångar vidare och fortsätter att rada upp segrar på försäsongen. Mot KFF kom den fjärde matchen på rad utan förlust.