Tipselit klart för final i Powerade Cup

24 april, 2013 |

Kalmar FF tog sig till final genom 3-2 mot Hammarby

Kalmar FF:s Tipselitkillar tog sig i dag till final i Powerade Cup, tidigare Ligacupen. Det skedde på Kanalplan i Stockholm där man besegrade Hammarby med siffrorna 3-2,

Kalmar FF grundlade segern i den första halvleken då man spelade riktigt bra fotboll. I andra kom Hammarby in i matchen och reducerade KFF:s 2-0 ledning. Men direkt efter reduceringen slog Filip Sachpekidis till och gjorde 3-1 till Kalmar FF.

Närmre än så kom inte Hammarby så nu väntar final mot Malmö FF för Tipselit.

Kalmar FF:s Fredrik Carlén efter matchen
– Vi gör en bra första halvlek där vi lägger grunden till dagens seger. I andra blir vi stundtals rejält tillbaka pressade men aldrig så att finalavancemanget var hotat