Tipselit: Lundqvist hattrick fixade derbyseger

29 september, 2012 |

Ramon Pascal Lundqvist stod för ett hattrick när Kalmar FF besegrade Östers IF med 3-0

Kalmar FF besegrade Östers IF med 3-0 i sista omgången av Juniorallsvenskan Elit Södra. Stor matchvinnare blev Ramon Pascal Lundqvist som stod för ett hattrick på Gasten.

Viktiga poäng stod på spel under lördagen när Kalmar FF  tog emot Östers IF på Gastens konstgräsplan. Seger skulle innebära att KFF kunde kvittera ut en biljett till höstens JSM-slutspel. Det blev en spelare vid namn Ramon Pascal Lundqvist som stal showen med ett hattrick som säkrade en fjärdeplats i tabellen och en plats till JSM-slutspelet.

Segern grundlades i början av den andra halvleken när Ramon Pascal Lundqvist, född 1997, gjorde både 2-0 och 3-0 inom loppet av en kvart. Efter det kunde KFF spela av matchen mot tabelljumbon som kom till Kalmar utan en enda seger under hela säsongen.

Ramon Pascal Lundqvist inledde också målskyttet när han i den 25:e minuten höll sig framme och nickade in 1-0 efter ett fint inlägg från Erik Hoang.

– Vi inleder matchen väldigt svagt men vaknar till i den andra halvleken och avgör matchen genom några fina individuella prestationer. Extra kul för unge Ramon som stod för samtliga mål i matchen. Nu får vi ladda om våra batterier ett par dagar sedan väntar ett spännande slutspel, säger assisterande tränare Fredrik Carlén efter matchen.

Vilket motstånd som väntar i JSM-slutspelet väntas bli klart på måndag i nästa vecka.