Tipselit: Seger mot Mjällby AIF

24 februari, 2012 |

Kalmar FF tog säsongens första seger efter 2-1 mot Mjällby AIF

Kalmar FF:s tipselitlag tog på fredagskvällens säsongens första seger efter 2-1 mot Mjällby AIF:s tipselitlag. Stor matchvinnare blev Erik Hoang (bilden) som stod för båda målen när lagen ställdes mot varandra i en träningsmatch på ett blåsigt Gasten.

Mjällby var det klart bättre laget i första halvlek och gästerna kunde också in till pausvilan med en 1-0-ledning efter mål av Joel Enarsson. I andra halvlek kom KFF ut som ett helt nytt lag och kunde vända matchen till seger efter att Erik Hoang först kvitterat i den 55:e minuten och fem minuter senare fastställt slutresultatet till 2-1.

– Det var lite tafatt i första halvlek och vi fick inte igång spelet även om vi hade en del målchanser. Men efter några byten efter paus kom vi ut som ett nytt lag och lyfte upp pressen och kunde både kvittera och ta ledningen efter två bra prestationer av Erik Hoang, berättar mittfältaren Anton Agebjörn som spelade hela matchen.

Matchfakta och fler kommentarer hittar du här.