Tre sköna poäng i Falkenberg

19 maj, 2015 |

Kalmar FF kunde vinna kvällens möte med Falkenberg med 3-1 (1-0)

Det stod länge och vägde men efter en helt suverän räddning av Lars Cramer på Stefan Rodevågs nick i den 25 minuten så vände det. Sex minuter senare lyfte Tobias Eriksson in en frispark i FFF:s straffområde som tog på Dan Keats hand. Domare Glenn Nyberg tvekade inte utan blåste straff.

Straffen tog Tobias hand om men Martler i Falkenbergsmålet räddade, Tobias var snabbast framme på returen och kunde stöta in 1-0.

I andra halvlek hände allt på två minuter och båda gångerna var det David Elm som låg bakom. I den 54:e minuten serverade David Marcus Antonson som fri med Martler inte gjorde något misstag. Minuten senare nickskarvade David fram till Filip Sachpekidis som kallt lyfte bollen över en utrusande Martler och via stolpen satte 3-0.

Falkenberg fick en reducering i den 87:e minuten men Kalmar FF: seger var aldrig hotad ikväll.