Tre snabba frågor till Noah Shamoun inför söndagens hemmamatch

26 maj, 2023 | Nyhet

Du blev stor matchhjälte i senaste hemmamatchen mot IFK Värnamo. Beskriv känslan när du springer ut mot klacken och kramar om familjen?
– Jag såg från bänken innan jag skulle bytas in att deras vänsterback var trött och ville utnyttja det med min snabbhet. När jag sedan satte ledningsmålet var det en fantastisk känsla. Framförallt när familjen var där och man kände stödet från alla supportrar. Det blir mycket adrenalin och stor glädje.

Nu väntar IFK Norrköping på Guldfågeln Arena. Vad är dina förväntningar på din och lagets prestation?
– Vi behöver steppa upp lite till. Vår prestation senast är inte världens bästa. Får vi en match som vi hade mot Djurgården kommer vi spela ut Norrköping. Vi har saknat några delar i vårt passningsspel som behöver bli bättre. Vi vill bryta mönster och ha mer variationer. Det gäller att vi inte fastnar i korta eller för långa passningar. Vi ska variera och få dem ur balans.

Vi hoppas så klart på mycket folk till söndagens hemmamatch på Guldfågeln Arena. Har du någon hälsning till supportrarna inför söndagens match?
– Vi behöver supportrarnas stöd från läktarplats. Deras stöd ger oss extra energi och är viktiga i vår jakt på tre poäng. Jag hoppas att så många som möjligt tar sig till arenan och går för tre poäng tillsammans med oss.

Köp dina biljetter till söndagens match här!

Annons