Trelleborgs FF – Kalmar FF

20 mars, 2010 |

Truppen mot Trelleborg

I morgon, söndag, är det dags för allsvenskans andra match för säsongen när Kalmar FF tar sig an Trelleborgs FF i en tuff bortamatch på Vångavallen i Trelleborg.

Truppen mot Trelleborg

I morgon, söndag, är det dags för allsvenskans andra match för säsongen när Kalmar FF tar sig an Trelleborgs FF i en tuff bortamatch på Vångavallen i Trelleborg.

A-truppen har under eftermiddagen tränat ett pass hemma på Fredriksskans och efter att ha ätit på kansliet är man nu på väg mot Trelleborg. Nanne Bergstrand tar med 19 man ner till Trelleborg och jämfört med 19-mannatruppen senast mot Göteborg så saknas Tobias Carlsson, Stefan Ålander och Mattias Johansson. Ersätter gör Joachim Lantz, Marcel Sacramento och Markus Thorbjörnsson.

Nanne Bergstrand inför matchen:
– Jag förväntar mig en intensiv match där jag hoppas att vi kan fortsätta spela med ett högt tempo.

I går sade Alf Westerberg assisterande tränare i Trelleborg följande till kalmarff.se:
– Jag utgår från att vi kommer att få möta ett oerhört revanschsuget Kalmar FF till Vångavallen på söndag. Tyvärr är vår gräsmatta inte speciellt grön och förmodligen lika svårspelad som de flesta andra planer är så här dags på året. Själva var vi inte nöjda med vår prestation i Halmstad, framförallt måste vi bli mer beslutsamma i vårt anfallsspel. Av våra spelare som är disponibla är det bara frågetecken kring Mattias Adelstam som har problem med en baksida.

Truppen mot Trelleborgs FF
  1. Petter Wastå
  2. Markus Thorbjörnsson
  3. Joachim Lantz
  4. Marcus Lindberg
  6. Paulus Arajuuri
  7. Jimmie Augustsson
  8. Henrik Rydström
  9. Stefan Larsson
10. Daryl Smylie
11. Abiola Dauda
12. Sobralense
17. Daniel Mendes
19. Ricardo Santos
20. Erik Israelsson
21. Jael Ferreira
25. Tobias Eriksson
26. Emin Nouri
28. Marcel Sacramento
99. Etrit Berisha

Annons