Truppen mot Djurgårdens IF

5 mars, 2021 | Inför match

Imorgon, lördag, är det dags för sista gruppspelsomgången i Svenska Cupen när Kalmar FF tar sig an Djurgårdens IF på Tele2 Arena kl.17.00. Matchens sänds live via C More. Har du inget konto går det bra att köpa matchen som Pay-Per-View via länken här! På alla köp som görs via länken går en summa tillbaka till Kalmar FF. Tack för ert stöd!

Kalmar FF:s assisterande tränare Stefan Larsson om

Vilka positiva delar han tar med sig från senaste matchen
– Det finns en hel del saker att ta med sig från matchen mot Brage. Både kollektivt, där försvarsspelet var väldigt bra i stora delar av matchen, samt hur vi konsekvent ger oss möjligheter att attackera motståndarna i sista tredjedelen. Men också individuellt där vi hittar mer rätt i våra positioner ute på planen.

Utgångsläget för att nå avancemang
i Svenska Cupen
– Vi har som målsättning att göra en bra prestation. Det viktigaste för oss är att vi ser att vi fortsätter ta kliv där ute. Matchbilden kommer säkert vara tuffare än de senaste matcherna men förhoppningen är att vi kan kriga om att diktera matchbilden.

Läget med Oliver Berg som olyckligt skadade sig på onsdagens träning
– Han var på undersökning igår efter att stukat foten rejält. Han fick ett positivt besked idag på förmiddagen. Svårt att svara på hur länge han kommer vara borta, men skadan i sig var inte av det allvarligare slaget, vilket var det viktigaste.

Vad för typ av lag vi ställs mot imorgon på Tele2 Arena
– Djurgården kommer säkerligen vara revanschsugna efter förra året och jag tycker man redan nu kan se att de har en lite mer ärrad karaktär på planen. Man jobbar väldigt hårt för varandra där man gillar att pressa motståndarna högt. Till det är de skickliga, framförallt hemma, och vet hur man ska flytta motståndarna. Det ska bli kul att se ifall vi redan nu kan vara med och slåss om initiativet i matchen.

Truppen mot Djurgårdens IF

Tobias Andersson
Lucas Hägg-Johansson
Sebastian Ring
Douglas Bergqvist
Piotr Johansson
Filip Sachpekidis
Alex Mortensen
Emin Nouri
Jonathan Ring
Elias Olsson
Johan Arvidsson
Lukas Rhöse
Carl Gustafsson
Rasmus Sjöstedt
Isak Vidjeskog
Romario
Edvin Crona
Isak Magnusson

Djurgårdens IF- Kalmar FF
Lördag 6 mars kl.17.00
TV-sändning: C More
Svenska Cupen, Tele2 Arena
Köp matchen via denna länken!

Annons