Truppen mot Falkenbergs FF

25 oktober, 2019 | Nyhet

Imorgon, lördag, är det dags för Allsvenskans omgång 29 där Kalmar FF tar emot Falkenbergs FF på Guldfågeln Arena kl.16.00. KFF:s tränare Magnus Pehrsson har tagit ut en 19-mannatrupp till matchen. 

– Prestationen senast mot IFK Norrköping gav oss styrka och det har vi känt i veckan att det gav oss en känsla av att vi kan spela bra fotbolll. Prestationsmässigt tycker jag det var vår bästa insats på några veckor, säger Magnus Pehrsson inför matchen. 

Nu väntar Falkenbergs FF som, även dem, kämpar för ett nytt allsvenskt kontrakt och det kommer bli två hårt kämpande lag som möts på Guldfågeln Arena. 

– Det blir nog en match som blir ganska olik den vi spelade i Norrköping. Falkenberg spelar en ganska annorlunda fotboll i jämförelse. De lägger stor kraft på försvarsspel, omställningar och fasta situationer. Vi vill gärna fortsätta det vi visade upp mot IFK Norrköping senast. Vi väntar oss ett lägre tempo i matchen än där uppe. Det är något vi pratat mycket om att vara förberedda på att ha tålamod i 90-95 minuter. Vi behöver vara koncentrerade och vara beredda att spela matchen så som den blir. Det kanske inte kommer bli 90 minuters skönspel och det gäller att vi är förberedda på Falkenbergs sätt att spela fotboll. 

Publikmässigt har det varit ett stort intresse för matchen hela veckan och på hemmastå-sektionen finns det endast 20 biljetter kvar i skrivande stund. Något som glädjer KFF-tränaren Magnus Pehrsson. 

– Väldigt glädjande att höra. Det handlar om att göra någonting bra tillsammans över en hel match. Att ha det stödet från hemmapubliken betyder enormt mycket för spelarna och ger alltid någon procent extra! 

Truppen mot Falkenbergs FF
Viktor Agardius
Alexander Ahl-Holmström
Fidan Aliti
Rasmus Elm
Viktor Elm
Nils Fröling
Herman Hallberg
Geir André Herrem
Lucas Hägg-Johansson
Alexander Jakobsen
Piotr Johansson
Henrik Löfkvist
Jesper Manns
Viktor Noring
Emin Nouri
York Rafael
Rafinha
Romario
Filip Sachpekidis

Ej uttagningsbara
Johan Stenmark (Knä)
Chidiebere Nwakali (Sjuk)

Kalmar FF- Falkenbergs FF
Lördag 26 oktober kl.16.00
Guldfågeln Arena
Biljetter köper du här!

Annons