Truppen mot IFK Göteborg

25 september, 2009 |

I morgon är det dags igen för allsvensk fotboll på Fredriksskans.

I morgon är det dags igen för allsvensk fotboll på Fredriksskans.

Omgång 25 och Kalmar FF tar emot serieledande IFK Göteborg i en match som startar klockan 16:00. Matchen, som för övrigt döms av Martin Ingvarsson från Hässleholm, är högintressant för den allsvenska toppstriden och kommer med all sannorlikhet att locka en fin publiksiffra till Fredriksskans. Under fredagseftermiddagen var 5267 biljetter sålda i förköp – men det finns fortfarande gott om biljetter kvar och dessa börjar att säljas i morgon lördag klockan 10:00 i våra biljettluckor i muren mot Fredriksskansgatan.

Inför våra tre avslutade hemmamatcher (IFK Göteborg, GAIS och Malmö FF) erbjuder vi ett förmånligt biljettpaket där du får entré och ståplats på F eller M för endast 249 kronor. Är du mellan 12-18 år betalar du för samma erbjudande endast 150 kronor. I morgon är också sista chansen för alla som vill utnyttja Svenska Spels erbjudande om ståplatsbiljetter. Gå till biljettlucka 6 och visa upp ditt spelkort samt giltig legitimation för uthämtning av valfri ståplatsbiljett. Detta erbjudande är begränsat till 1000 biljetter så först till kvarn gäller.

Rödvita Rummet, Kalmar FF:s medlemspub, öppnar klockan 15:00 och alla medlemmar hälsas välkomna till en gemensam uppladdning inför matchen. Uppvisande av medlemskort krävs i dörren. Besök gärna också vårt souvenirtält som står uppställt vid huvudentrén.

Kalmar FF har under fredagseftermiddagen gjort den sista matchförberedande träningen inför mötet med IFK Göteborg och efter den står det klart att alla spelare utom Mikael Eklund(långtidskadad) är friska och tillbaka i full träning. Med dessa förutsättningar har Nanne Bergstrand tagit ut en 17-manna trupp inför morgondagens match på Fredriksskans.

Nanne Bergstrand inför matchen:
– Jag förväntar mig en match med väldigt mycket kampmoment som det brukar bli när vi möter IFK Göteborg. Det är viktigt att vi klarar av att fortsätta ha högt tempo i vårt spel.

Truppen mot IFK Göteborg
  1. Petter Wastå
  2. Markus Thorbjörnsson
  3. Joachim Lantz
  4. Marcus Lindberg
  8. Henrik Rydström
  9. Stefan Larsson
11. Abiola Dauda
12. Daniel Sobralense
14. Stefan Ålander
17. Daniel Mendes
19. Ricardo Santos
20. Erik Israelsson
21. Lasse Johansson
25. Tobias Eriksson
26. Emin Nouri
32. Zlatan Azinovic
37. Reinaldo

Annons