Truppen mot IFK Norrköping

13 juni, 2020 | Nyhet

Under söndagen väntar allsvensk premiär när Kalmar FF tar sig an IFK Norrköping på Östgötaporten. Laget tränade under lördagen ett gemensamt pass på Gasten IP innan man satte sig på bussen upp mot Norrköping för att ladda upp inför morgondagens match.

IFK Norrköping- Kalmar FF
Söndag 14 juni kl.14.30
Östgötaporten, Norrköping
TV-sändning: Dplay

Rasmus Elm inför matchen
– Fokus och träningsinnehåll senaste tiden har varit att sätta det vi ska göra bra i matcherna. Nivån har höjts upp en nivå efter att vi fick ett datum att förhålla oss till. Det blir naturligt med en pulshöjare när man vet vad som väntar och får något att fästa blicken vid. Vi är redo att köra igång  nu och ser fram emot morgondagen. Det är en hungrig grupp vi har att jobba med som hela tiden vill framåt. Det har varit bra tempo senaste veckorna. Jag hoppas att vi kan fortsätta på den vägen när vi kör igång och att alla visar att de vill vara med och delta på riktigt. Det är något bra på gång men det är en del bitar som vi behöver slipa på. Förutsättningarna finns där för att vi ska vara riktigt jobbiga att möta med fart och fläkt.

– Vi vet att supportrarna är med oss under morgondagen och känner av deras stöd. Det hade varit härligt att ha de med oss. Nu är läget som det är och då får vi utgå från det och ta ansvar tillsammans. Jag lovar att vi ska göra allt vi kan för att de ska få fira lite mer i år.

Truppen mot IFK Norrköping
Lucas Hägg-Johansson
Tobias Andersson
Henrik Löfkvist
Sebastian Ring
Fidan Aliti
Piotr Johansson
Emin Nouri
Viktor Elm
Filip Sachpekidis
Svante Ingelsson
York Rafael
Isak Jansson
Carl Gustafsson
Romario
Isak Magnusson
Alexander Ahl-Holmström
Nils Fröling
Edvin Crona

Ej uttagningsbar

Johan Arvidsson (Huvudskada)

Annons