Truppen mot IK Brage

9 november, 2019 | Nyhet

Imorgon kl.14.45 tar Kalmar FF emot IK Brage i den avgörande kvalmatchen på Guldfågeln Arena. Har du inte köpt biljetter till matchen ännu kan du göra det här! Jens Nilsson har tagit ut en 20-mannatrupp till matchen där två stycken kommer tas bort på matchdagen. 

 Vi har pratat om att vi vill ta kommandot och visa att vi bestämmer på vår hemmaplan, säger Jens Nilsson inför morgondagens match. 

Första mötet mellan lagen slutade med 2-0-seger på bortaplan för Kalmar FF. Nu väntar den sista och avgörande kvalmatchen på Guldfågeln Arena. Med lite distans till matchen i Borlänge fanns det en hel del positiva saker att ta med sig till morgondagens match. 

– Det var en klart godkänd insats från vår sida och vi fick ett bra resultat med oss. Självklart finns det alltid lite att slipa på och det är långt ifrån en perfekt insats. Det har vi även pratat om efteråt och jobbat med i veckan. Vi är fullt fokuserade på uppgiften, att jobba efter matchplanen och inte slappna av. 

Det är tre dagar sedan senaste matchen och dagarna fram till morgondagens match har bestått av återhämtning, vila och träning. 

– Vi åkte hem under torsdagen från Borlänge. Sedan hade vi ledigt under torsdagen. Under fredagen var det lättare träning för dem som inte startade matchen och lätt fotbollspass plus styrketräning för spelarna som startade. Idag körde vi kollektiv träning på Fredriksskans i ungefär en timme. Vi känner att vi är redo för att kliva in till match, säger Jens Nilsson. 

Truppen mot IK Brage
Lucas Hägg-Johansson
Viktor Noring
Emin Nouri
Henrik Löfkvist
Viktor Agardius
Fidan Aliti
Piotr Johansson
Herman Hallberg
Romario
Rasmus Elm
Nils Fröling
Geir André Herrem
Viktor Elm
York Rafael
Jesper Manns
Carl Gustafsson
Alexander Jakobsen
Måns Söderqvist
Filip Sachpekidis
Edvin Crona

Ej uttagningsbara
Chidiebere Nwakali (Sjuk)
Johan Stenmark (Knä)

Annons