Truppen mot IK Brage

27 februari, 2021 | Inför match

Imorgon, söndag, är det dags för omgång två i Svenska Cupen när Kalmar FF tar sig an IK Brage på Gasten IP kl.15.00. Matchens sänds live via C More. Har du inget konto går det bra att köpa matchen som Pay-Per-View via länken här! På alla köp som görs via länken går en summa tillbaka till Kalmar FF. Du kan även stötta Kalmar FF genom att swisha för en soffbiljett till 123 631 26 64. Tack för ert stöd!

Kalmar FF:s assisterande tränare Stefan Larsson om

Insatsen senast mot Umeå FC
– Tudelat. Givetvis en stor besvikelse över resultatet och att vi inte lyckades vinna den matchen. Bryter vi ner den och tittar på de delar vi jobbat på i veckorna så finns det väldigt goda intentioner som vi inte sett tidigare matcher vi spelat. Nu har vi börjat addera ytterligare delar i träning och vissa metoder i vårt anfallsspel som ska bli spännande att se. Samtidigt även korrigerat vissa detaljer i vårt försvarsspel som brast senast.

Nyförvärvet Jonathan Rings status
– Jonathan har en grundfysik som är väldigt bra. Den jobbar vi med att vässa till men han har svarat bra på träningen i veckan och finns med i truppen tills imorgon. Tanken är att ge honom lite speltid.

Morgondagens motståndare IK Brage
– Brage har haft samma tränare nu ett antal år och är ganska konsekventa i sitt sätt att spela även om de fått anpassa sitt spel inledningsvis då de har haft ett ganska tufft schema inledningsvis, med matcher mot bl.a  Örebro SK, Hammarby IF och nu senast Djurgårdens IF.


Truppen mot IK Brage

Lucas Hägg-Johansson
Tobias Andersson
Sebastian Ring
Douglas Bergqvist
Piotr Johansson
Filip Sachpekidis
Victor Backman
Emin Nouri
Jonathan Ring
Elias Olsson
Isak Jansson
Carl Gustafsson
Rasmus Sjöstedt
Oliver Berg
Romario
Nils Fröling
Edvin Crona
Isak Magnusson

Kalmar FF- IK Brage
Söndag 28 februari kl.15.00
TV-sändning: C More
Svenska Cupen, Gasten IP
Köp matchen via denna länken!

Stängt för besökare
På grund av det rådande läget i vårt samhälle kommer matchen vara stängd för publik. Vi uppmanar alla att följa rekommendationerna från regeringen och Folkhälsomyndigheten och inte samlas i folkmassor.

Annons