Truppen mot IK Brage

5 november, 2019 | Nyhet

Imorgon, onsdag, är det dags för det första mötet i det allsvenska kvalet där Kalmar FF ställs mot IK Brage. Matchstart är kl.19.00 på Domnarsvallen i Borlänge och KFF:s tränare Jens Nilsson ser positivt på det som väntar. 

– Känslan är mycket god. Det har varit väldigt bra fart på träningarna och alla spelare är sugna. Vi ser fram emot matchen, säger Jens Nilsson. 

Det allsvenska kvalet avgörs i bäst av två möten och KFF:s tränare medger att det finns med i bakhuvudet när man lägger upp matchplanen. 

– Självklart spelar det roll. Det är bara halvtid efter morgondagens match och sedan ska vi hem till Guldfågeln Arena och spela den avgörande. Vi åker upp hit för att göra en stark insats. Sen får vi se vad det genererar. 

Det var över 300 supportrar i Uppsala senast och inför morgondagens match har supportrarna fyllt en storbuss. Man räknar även med att ytterligare supportrar tar sig dit på egen hand. Något som glädjer Jens Nilsson som vill passa på att tacka för allt stöd laget får. 

– Vi märker av det enorma stödet och den kärlek som vi får från våra supportrar. Uppsala senast var helt otroligt! Spelarna pratade om det i omklädningsrummet efter matchen och vi är oerhört tacksamma. Det betyder allt för oss. 

Truppen mot IK Brage
Lucas Hägg-Johansson
Viktor Noring
Emin Nouri
Piotr Johansson
Henrik Löfkvist
Viktor Elm
Fidan Aliti
Filip Sachpekidis
Viktor Agardius
Herman Hallberg
Geir André Herrem
Rafinha
Alexander Jakobsen
York Rafael
Romario
Rasmus Elm
Nils Fröling
Måns Söderqvist
Isak Jansson

Vill du köpa biljetter till returmatchen på Guldfågeln Arena som spelas redan nu på söndag kan du göra det här!

Annons