Truppen mot Landskrona BoIS

13 februari, 2021 | Nyhet

Imorgon, söndag, är det dags för ny träningsmatch när Kalmar FF ställs mot Landskrona BoIS på Gasten IP kl.14.00. Matchens sänds live på discovery+. Har du ännu inte tecknat ett konto kan du göra det via länken här! Där får du under februari ett erbjudande på ett årspaket för 199 kr i månaden (ord pris 299 kr). Samtidigt får Kalmar FF en betydande summa tillbaka på alla sålda abonnemang. Tack för ert stöd!

Kalmar FF:s assisterande tränare Stefan Larsson inför matchen
– Vi har en väldigt bra träningsvecka bakom oss. Även matchen mot OAIK var nyttig för oss på många sätt beroende hur man väljer att se på det. Vi tar små kliv varje dag och även om det inte alltid klaffar finns det alltid saker att ta med sig från det. Imorgon vill vi se att vi hittar vägar fram i vårt offensiva spel, att vi i det vågar lita på varandra och ha ett högt passningstempo som leder till att vi blir hotande. Defensivt hoppas vi att vårt presspel, och hur vi agerar i de olika plattformarna, börjar sätta sig. De här matcherna är ett utmärkt inlärningstillfälle om vi tar dem på rätt sätt, dvs inte fegar ur, utan vågar spela på det sättet vi gör på träningarna. Vi känner att vi är på rätt väg och börjar hitta varandra bättre och bättre ute på planen. Samtidigt har vi en klar bild av vad vi behöver förbättra. Men vi kan inte göra B innan vi kan A. Ungefär så. Det finns inga genvägar eller något vi kan hoppa över. Vi kommer fortsätta gå runt på vissa positioner med hänsyn till belastningen. Några spelare är dock tänkta att spela lite fler minuter än senast. 

Truppen mot Landskrona BoIS

Lucas Hägg-Johansson
Tobias Andersson
Sebastian Ring
Filip Sachpekidis
Emin Nouri
Alex Mortensen
Noah Shamoun
Elias Olsson
Johan Arvidsson
Victor Backman
Carl Gustafsson
Rasmus Sjöstedt
Lukas Rhöse
Viktor Krüger
Romario
Isak Jansson
Edvin Crona
Isak Magnusson
Isak Vidjeskog
Arton Podrimcaku
Sebastian Nilsson
Anton Nyholm

Kalmar FF- Landskrona BoIS
Söndag 14 februari kl.14.00
TV-sändning: discovery+
Träningsmatch, Gasten IP

Stängt för besökare
På grund av det rådande läget i vårt samhälle kommer matchen vara stängd för publik. Vi uppmanar alla att följa rekommendationerna från regeringen och Folkhälsomyndigheten och inte samlas i folkmassor.

Annons