Truppen mot Malmö FF

5 februari, 2021 | Nyhet

Imorgon, lördag, är det äntligen dags för årets första träningsmatch när Malmö FF kommer på besök till Gasten IP. Matchen spelas 2 x 60 minuter med start kl.14.00 på discovery+. Har du ännu inte tecknat ett konto kan du göra det via länken här! Där får du just nu ett erbjudande på ett årspaket för 199 kr i månaden (ord pris 299 kr). Samtidigt får Kalmar FF en betydande summa tillbaka på alla sålda abonnemang. Tack för ert stöd!

Kalmar FF:s assisterande tränare Stefan Larsson inför matchen
– Det ska bli otroligt roligt att det sätter igång och alla är taggade att få börja spela matcher. Träningarna har sett bra ut och det är klart vi vill ta med oss det vi jobbat på senaste veckorna. Sedan vet vi om att det kanske inte kommer synas konstant över 120 minuter imorgon. Men jag hoppas att vi kan se delar av vad vi jobbat med och att vi spelar med ett stort mod över hela banan.

– Vi har haft ganska många spelare och ledare från akademin på träningarna sedan uppstarten den 15 januari. Det har varit otroligt nyttigt och vi vill jobba hårt med att fortsätta utveckla och stärka det samarbetet mellan akademi och A-lag. Imorgon kommer vi få se en hel del debutanter. De har visat i träning vad de går för och att de kan vara med och bidra.

Truppen mot Malmö FF

2. Isak Vidjeskog
3. Sebastian Ring
4. Arton Podrimcaku
6. Sebastian Nilsson
7. Oliver Berg
10. Filip Sachpekidis
11. Alex Mortensen
12. Malte Persson
13. Emin Nouri
14. Noah Shamoun
16. Anton Ekeroth
17. Elias Olsson
18. Moustafa Benshi
19. Victor Backman
20. Carl Gustafsson
21. Rasmus Sjöstedt
22. Lukas Rhöse
23. Elion Spahija
24. Anton Nyholm
27. Viktor Krüger
29. Romario
30. Tobias Andersson
32. Lucas Hägg-Johansson
31. Leon Isa
37. Edvin Crona
39. Isak Magnusson

Kalmar FF:s U19-tränare Festim Pasho ger en kort beskrivning om spelarna som får chansen imorgon från akademin:

Isak Vidjeskog (född 2004)
Isak är en offensiv innermittfältare som gör mycket poäng och är duktig på att hitta ytor. Han har en god teknik, bra speluppfattning och är väldigt hotande i hela sitt agerande på planen. 

Elion Spahija (född 2002)
Elion är en förvarsspelare med bra fysik och följdsamhet. Dessutom bekväm med bollen och i igångsättandet av spelet.

Arton Podrimcaku (född 2002)
Arton är en attackerande spelare som behärskar att spela på flera positioner. Han är bekväm med bollen och har en hastighet som är intressant.

Sebastian Nilsson (född 2003)
Sebastian är en bolltrygg spelare med god speluppfattning. Han har mestadels spelat som vänsterback men behärskar även centrala positioner i backlinjen och på mittfältet.

Anton Nyholm (född 2003)
Anton är en central forward, som för sin unga ålder är långt framme fysiskt. Han är duktig på att komma till avslut och göra mål men även på att skapa ytor samt sätta sina medspelare i bra avslutspositioner.

Moustafa Benshi (född 2002)
”Musse” är en kreativ central mittfältare med hög arbetskapacitet. Duktig i kombinationsspelet offensivt genom bra teknik och passningsspel.

Leon Isa (född 2005)
Leon är en offensiv spelare vars snabbhet och riktningsförändringar i fart är kvalitativa. Detta i kombination med att han även är en skicklig avslutare gör honom till en väldigt intressant spelare att följa i sin utveckling framöver.

Kalmar FF- Malmö FF
Lördag 6 februari kl.14.00
TV-sändning: discovery+
Träningsmatch, Gasten IP

Stängt för besökare
På grund av det rådande läget i vårt samhälle kommer matchen vara stängd för publik. Vi uppmanar alla att följa rekommendationerna från regeringen och Folkhälsomyndigheten och inte samlas i folkmassor.


Annons