Truppen mot Mjällby AIF

27 juli, 2020 | Nyhet

Idag reser Kalmar FF ner till Blekinge för att ta sig an Mjällby AIF i Allsvenskans omgång 11. Adam Ladebäck är huvuddomare i kvällens match på Strandvallen som startar kl.19.00.

Mjällby AIF-Kalmar FF
Strandvallen kl.19.00
Sändning: Dplay

Kalmar FF:s assisterande tränare Stefan Larsson inför matchen
– Vi tar med oss den positiva avslutningen vi fick se mot Sirius senast. Det var tydligt att det fanns en vilja hos spelarna att göra någonting mer och inte bara nöja sig med en kvittering. Vi fortsatte trycka på i slutet av matchen vilket är tvärtemot vad vi fått se tidigare. Då har vi tagit ledningen och åkt på baklängesmål i slutet.

Om Mjällby AIF…
– Det är ett lag som har inlett året väldigt stabilt med mycket energi i sitt spel. De är disciplinerade, jobbar hårt för varandra och är konsekventa. Det har gett de många poäng i inledningen av Allsvenskan.

Vilka delar vi behöver förbättra…
– Vi har haft många lägen men kanske inte haft den effektivitet som vi önskat. Samtidigt har vi släppt in lite för mycket mål. För vår del handlar det om att jaga prestation istället för att titta för mycket på tabell och poäng. Det är av stor vikt för oss att fokusera på varje aktion som uppstår under matcherna. Varje duell, varje passning m.m. Att ha en koncentration i det vi gör och sedan ta det därifrån.

Om Erik Israelsson…
– Det är väldigt kul att ha Erik tillbaka hos oss. Han känner föreningen väl sedan tidigare och förhoppningsvis kommer det gå snabbt för honom att komma in i gruppen hos oss. Med hans erfarenhet och lugn vid sidan av planen så kommer han betyda mycket.

Truppen mot Mjällby AIF
Lucas Hägg-Johansson
Tobias Andersson
Johan Stenmark
Sebastian Ring
Gbenga Arokoyo
Viktor Elm
Fidan Aliti
Carl Gustafsson
Romario
Rafinha
Svante Ingelsson
Isak Magnusson
Johan Arvidsson
Anton Ekeroth
York Rafael
Victor Backman
Edvin Crona
Isak Jansson
Alexander Ahl-Holmström

Ej uttagningsbara
Henrik Löfkvist (Knä), Piotr Johansson (Fot), Nils Fröling (Knä), Geir André Herrem (Lår), Emin Nouri (Lår), Filip Sachpekidis (Höft), Erik Israelsson (Ej spelklar), Adrian Edqvist (Ej spelklar)

Annons