Truppen mot Örebro SK

22 november, 2021 | Nyhet

Ikväll kl.19.00 är det äntligen dags för match igen när Kalmar FF ställs mot Örebro SK på Behrn Arena. Matchen döms av domare Granit Maqedonci och tillhör omgång 28 av den allsvenska tabellen.

Kalmar FF:s assisterande tränare Stefan Larsson om…

Känslan inför matchen mot Örebro SK
– För det första ska det bli väldigt roligt att få spela match igen. Vi har varit två bra träningsveckor under landslagsuppehållet, där vårt fokus har legat på att ge oss dom bästa förutsättningarna inför de sista matcherna, som vi ser framemot. 

Kalmar FF:s prestationer i de senaste två matcherna
– Det har varit jättekul att se gruppen växla upp,  fortsätta visa upp en hunger, en vilja och ambition till att inte nöja sig, eller slå sig till ro. För oss är det jätteviktigt om vi ska ta nästa steg i vår utveckling. Varje match och träning ska betyda allt för oss i stunden. Det tycker vi verkligen att spelarna omfamnat.

Hur uppladdningen ser ut en matchdag
– Vi tränar oftast på förmiddagen. Tiden varierar lite beroende på vilka vi möter och hur vi väljer att åka. Efter träningen äter vi gemensamt innan vi  sätter oss på bussen. Väl framme på hotellet äter vi middag följt av en matchgenomgång innan vi tar kväll. När vi spelar kvällsmatch har vi oftast ett lättare  aktiveringspass på förmiddagen efter frukost på matchdagen. Efter den är det fullt fokus på uppladdning inför matchen. Innan avfärd mot arenan har vi en sista genomgång med en kort repetition tillsammans med spelarna inför matchen.

Örebro SK- Kalmar FF
Allsvenskan omgång 28
Behrn Arena idag kl.19.00

Annons