Truppen mot Oskarshamns AIK

9 februari, 2021 | Nyhet

Imorgon, onsdag, är det dags för ny hemmamatch när Kalmar FF ställs mot Oskarshamns AIK på Gasten IP kl.18.00. Matchen sänds på barometern.se med start kl.17.50. Kommentatorer är Lasse Hansson och David Elm.

Kalmar FF:s assisterande tränare Stefan Larsson inför matchen
– Vi tycker att vi visade upp en hel del fina intentioner senast i hur vi vill agera i olika delar av spelet, vilket var glädjande, efter en ganska kort tid tillsammans. Sedan klaffade det inte alltid fullt ut och det var vi medvetna om att det inte skulle göra. Väldigt kul också att se de yngre killarna komma in och visa upp väldigt mycket av vad vi alltid vill se i attityd och hårt arbete. Man visade också ett mod i att försöka spela och lösa situationer mot ett betydligt äldre och mer rutinerat motstånd. Man stod upp på ett bra sätt och det var värdefulla minuter för killarna. I veckan har vi jobbat vidare på att förstärka samarbetet och relationerna i vår offensiva organisation. Det ska bli spännande att se Jakob Johansson på större plan imorgon som sett intressant ut under den korta tiden han tränat med oss. Även Johan Arvidsson och Lukas Rhöse kommer göra sina första minuter efter att ha missat Malmö-matchen pga sjukdom.

Truppen mot Oskarshamns AIK

Tobias Andersson
Felix Erngård
Viktor Krüger
Victor Backman
Lukas Rhöse
Elion Spahija
Olle Samuelsson
Arton Podrimcaku
Anton Nyholm
Isak Vidjeskog
Moustafa Benshi
Jacob Andersson
Olle Lindh
Sebastian Nilsson
Noah Shamoun
Leon Isa
Jakob Johansson
Edvin Crona
Alex Mortensen
Johan Arvidsson

Kalmar FF- Oskarshamns AIK
Onsdag 10 februari kl.18.00
TV-sändning: Barometern.se
Träningsmatch, Gasten IP

Stängt för besökare
På grund av det rådande läget i vårt samhälle kommer matchen vara stängd för publik. Vi uppmanar alla att följa rekommendationerna från regeringen och Folkhälsomyndigheten och inte samlas i folkmassor.

Annons