Truppen mot Varbergs BoIS

27 oktober, 2021 | Nyhet

Ikväll kl.19.00 tar Kalmar FF emot Varbergs BoIS på Guldfågeln Arena. Matchen tillhör omgång 25 i Allsvenskan och döms av domaren Victor Wolf.

Kalmar FF:s assisterande tränare Stefan Larsson om…

Insatsen senast mot Djurgårdens IF
– Så klart väldigt väldigt surt att vi inte lyckades ta med oss poäng från den matchen. Vi hamnar likt matchen innan dess, snabbt i underläge från egentligen ingenting. Små detaljer i spelet som Djurgården får maxutdelning på, men samtidigt också något som vi aldrig får ge avkall på. Men sättet spelarna hanterar det på är imponerande. Vi gör ett försök och är väldigt nära att komma ikapp. Det var fjärde mötet med Djurgården under året och jag tycker vi blivit bättre och bättre för varje halvlek vi spelat mot dom. Det säger något om den här gruppen, resan vi är på, och att vi fortsätter jobba hårt varje dag för att utvecklas och ta nästa steg.

Dagens motståndare Varbergs BoIS
– Varberg har imponerat under året. Efter en tuff inledning under året har man studsat tillbaka. Främst genom ett väldigt disciplinerat förhållningssätt till deras spelidé. Samt ett väldigt hårt arbetande lag som, när de lyckas vinna andrabollar på motståndarnas planhalva och bita sig fast, är farliga.  

Truppen mot Varbergs BoIS
3. Sebastian Ring
4. Erik Israelsson
5. Douglas Bergqvist
7. Piotr Johansson
9. Isak Jansson
10. Filip Sachpekidis
11. Jonathan Ring
13. Emin Nouri
14. Noah Shamoun
17. Carl Gustafsson
19. Lukas Rhöse
20. Oliver Berg
23. Johan Stenmark
26. Victor Backman
29. Romario
30. Tobias Andersson
31. Nils Fröling
32. Lucas Hägg-Johansson

Kalmar FF- Varbergs BoIS
Idag, Onsdag 27 oktober kl.19.00
Guldfågeln Arena
Allsvenskan
Biljetter köper du via denna länken!

Annons