Tuff andra dag på Gothia för U17/U15

19 juli, 2022 | Nyhet

Det blev en tuff andra dag på Gothia cup för vårt U17 och U15-lag. U17-laget var först ut med match mot Landskrona BoIS som slutade med förlust, 1-0. Landskronas mål gjordes efter en snabb omställning, sex minuter in i den första halvleken, och tyvärr lyckas vi inte skapa tillräckligt med bra mållägen under resten av tiden. Tungt för U17 som får ta nya tag mot Örgryte IS imorgon. Vinst i den sista gruppmatchen och det blir ändå A-slutspel.

U15-laget hade en betydligt bättre start i sin match mot Örebro SK idag. Vi fick se en välspelad första halvlek där Kalmar FF kunde gå till halvtidsvila med en 2-0-ledning efter två straffmål från Rami Chahrour. Tyvärr blev det en betydligt sämre andra halvlek och Örebro kunde ta sig in i matchen med ett tidigt reduceringsmål, redan efter en minut in i den andra halvleken. Efter målet kunde Örebro ta över matchen och lyckades till slut göra två mål till. Resultatet innebär att en viktig match väntar under morgondagen mot Hammarby. Där kommer det avgöras om man lyckas ta sig vidare till A-slutspelet.