Tung poängförlust mot BP

3 augusti, 2014 |

Ribban räddade Brommapojkarna två gånger om

Kalmar FF inledde dagens match mot Brommapojkarna i ett bra tempo och spelade under matchinledningen ut rejält.

I den sjätte spelminuten tog man också ledningen sedan Mats Solheim kastat ett inkast som David Elm tog emot fint, vände om och tryckte in 1-0.

Den tryckande värmen inne på Guldfågeln Arena gjorde att spelet mattades något en bit in i halvleken men Kalmar FF behöll ändå initiativet halvleken ut.

I den 33:e var Ring nära att utöka sedan Blazevic i BP-målet boxat ut bollen till Ring som lobbade straxt utanför vänstra krysset.

Andra halvlek bjöd inte på samma fina spel och även om KFF skapade de bästa chanserna så var det BP som fick in en kvitteringsboll.

Kalmar FF inledde annars bäst och redan i den 49:e spelminuten prickade Måns Söderqvist ribban innan Brommapojkarna kunde kvittera i den 53:e minuten då Gustav Sandberg Manusson nickade in ett inspel från högerkanten.

KFF forcerade på för ett nytt ledningsmål men närmare än Ismaels klockrena ribbträff på övertid kom man inte.