Två mål av David Elm

17 april, 2014 |

Det blev full pott i Falkenberg

I dag var det dags för den första av Påskhelgens två matcher när Kalmar FF begav sig till Falkenberg för möte med Falkenbergs FF.

Kalmar FF inledde Påskfirandet på bästa sätt och lämnar nu Falkenberg med tre poäng efter en 3-1 seger.

Kalmar FF inledde målskyttet i den åttonde spelminuten och det var David Elm som spräckte nollan när han chippade in Solheims fina framspelning. Det resultatet stod sig halvleken ut.

Andra halvlek var knappa halvtimmen spelad när David höll sig framme igen. Den här gången var det Jonathan Ring som lyfte in till David som nickade in 2-0.

Innan halvleken var slut hade Falkenberg reducerat i den 84:e minuten innan Papa Diouf fastställde slutresultatet efter fint samarbete med Melker Hallberg i den 93:e minuten.

Hasse Eklund efter kvällens match
– Det är ju inget önskescenario att möta en nykomling så här i början av serien och Falkenberg är ju svårspelade hemma så jag är jätteglad över de här poängen. Vädret gjorde att det var väldigt svårspelat med kastvindar och regn men i den ”krigarmatch” det blev så visade killarna upp en jättebra attityd och tog den här fighten. Vi fick ett tidigt mål och det gav oss trygghet så att vi kunde spela på resultatet

Härnäst väntar nu IFK Göteborg hemma på Guldfågeln Arena på Påskdagen. Där väntar vi storpublik så vi rekommenderar att köpa förköp för att undvika köer i anslutning till matchen.