U17: Seger mot LB

27 maj, 2017 |

Seger borta mot LB med 3-0. En riktigt skön seger! Tufft rätt över men grabbarna står upp och tar tar det på rätt sätt. Vi kunde gjort några kassar första fem men vi lyckas inte ens i två frilägen! Dock gjorde Nils Kuchler 1-0 efter fint inspel snett bakåt från Filip Sparavec. 2-0 gör Sparavec själv efter en fin soloraid från Oskar Akinder som driver upp bollen från mittplan till kortlinje-snett bakåt. Lite klent duellspel och avvaktande i början av första men vi tog över halvleken rejält vad det led.

I paus hör jag deras tränare gorma ”Att nu jäuvlar-osv” men vi gillar läget. Aningen avvaktande från vårt håll i början men har hyfs koll. I mitten tar vi över igen när vi lyckas äga boll i värmen och spelade mer med skallen. När Hampus Svensson gör 3-0 på frispark är det klart! Vi spelar av matchen. Summering: det finns en del att ha synpunkter på (när finns det inte…) men det skiter jag i idag, vi ville verkligen vinna å försvara nollan!