U19: Förlust i Kristianstad

9 augusti, 2013 |

Kalmar FF föll med 1-0 mot Kristianstads FF i fredagens seriematch i U19 Allsvenskan Södra

Kalmar FF U19 föll med 1-0 mot Kristianstads FF i fredagens seriematch i U19 Allsvenskan Södra. Matchen enda mål föll i den 68:e minuten genom hemmalagets Gustaf Lindroth. Trots flera bra chanser till kvittering på slutet förblev KFF mållösa på ett soligt Kristianstads IP.

För KFF väntar i nästa omgång BK Häcken på hemmamatch. Ett möte som spelas onsdagen den 14 augusti med avspark klockan 17:00 på Gastens konstgräsplan.

Tränare Jens Nilsson efter matchen:
– Vi gör en mindre bra första halvlek. Däremot är den andra halvleken bra från våran sida, men tyvärr hittar dem in med en långboll bakom vår backlinje som i sin tur resulterar att man gör matchens enda mål.