U19: Förlust mot Trelleborg

12 oktober, 2020 | Nyhet

Festim Pasho efter matchen
– En ganska slätstruken och svag presentation av oss matchen igenom och jag tycker att Trelleborg vinner rättvist. Idag lyckas vi inte ha något större tempo i vårt spel. Varken defensivt eller offensivt. Offensivt spelar vi för uppställt och blir på detta sätt väldigt många gånger felvända och vårt enda alternativ blir att vi måste spela bollen bakåt eller i sidled. Då blir det svårt att attackera motståndarnas mål och skapa målchanser. Defensivt sitter vi inte ihop, varken i presspelet som i förvarsspelet i övrigt. Tyvärr kommer vi inte heller upp i någon fart i våra omställningar, såväl offensivt som defensivt. Sett över 90 minuter gör vi ingen bra och tillräcklig prestation. Detta tycker jag att Trelleborg gör och vinner rättvist. Vi kan prestera flera nivåer bättre än vad vi bjöd publiken på Gasten idag. Leon Isa gör ett piggt inhopp och har en hel del fina aktioner, i en för dagen ganska slätstruken insats, kollektivt som individuellt.

Mål
1-0, Noah Ekberg (8 min)
1-1, Trelleborgs FF (57 min)
1-2, Trelleborgs FF (67 min)
1-3, Trelleborgs FF (69 min)

Startelva
Felix Erngård, Noah Ekberg, Elion Spahija, Bleron Mehmeti, Arton Podrimcaku, Antonio Kujundzic, Moustafa Benshi, Victor Backman, Jacob Andersson, Anton Ekeroth, Alex Mortensen

Byten

70 min: Bleron Mehmeti och Jacob Andersson ut – Elias Olsson och Isak Vidjeskog in.
75 min: Moustafa Benshi och Antonio Kujundzic ut – Leon Isa och Lucas Andren Michailidis in
80 min: Victor Backman och Arton Podrimcaku ut –  Elias Eliassi och Albin Karlsson in

Annons