U19: Förlust på Gasten

16 augusti, 2013 |

Kalmar FF föll med 1-2 på BK Häcken i U19 Allsvenskan Södra

Kalmar FF föll med 1-2 (0-2) mot BK Häcken i fredagens hemmamatch i U19 Allsvenskan Södra. Målskytt för KFF blev Ludvig Holmertz.

Kalmar FF åkte på sin andra raka förlust i U19 Allsvenskan Södra när tabellfyran BK Häcken gästade Gastens konstgräsplan på fredagskvällen.

BK Häcken var det klart bättre laget i första halvlek och gästerna hade också med sig en 2-0-ledning i paus. Båda målen föll inom loppet av fem minuter i en halvlek som KFF spelade i kraftig motvind.

Kalmar FF kom ut som ett nytt lag till den andra halvleken och redan från start började jakten på att komma ifatt målmässigt. Trots flera bra chanser fick publiken inte jubla förren i den 75:e minuten då Ludvig Holmertz snyggt bredsidade in 1-2.

Men närmare än så kom inte KFF i kvällens match och BK Häcken knep samtliga poäng. Något som laget också gjorde när KFF gästade Gothia Park i juni då hisingslaget vann med samma siffror.