U19: Oavgjort borta mot IFK Norrköping

16 oktober, 2019 | Matchrapport

Kalmar FF:s U19-lag spelade ikväll 3-3 borta mot IFK Norrköping efter att ha hämtat upp underläge med 2-0.

Jörgen Petersson efter matchen
–
Norrköping tar ledningen efter 28 sekunder på ett friläge och efter 7 minuter gör de 2-0. Våra insatser vid de två målen är allt annat än bra. Efter ca 15 min tar vi över allt mer och efter 21 min reducerar Anton Ekeroth på ett bra skott utifrån. Trots rejält övertag och ett bortdömt mål ligger vi under i paus med 2-1.
Andra halvlek är riktigt bra! Vi skapar många chanser, kvitterar genom Isak Jansson som frispelad av Johan Arvidsson avslutar säkert. Strax efter nickar Jerry Schylström in ledningsmålet efter fint inlägg av Arton Podrimcaku. Vi har flera chanser att utöka men i stället gör Norrköping mål på frispark. Trots full forcering lyckas vi inte avgöra.

Startelvan
David Ahlberg, Malte Persson, Johan Arvidsson, Benjamin Hajdari, Isak Jansson, Hampus Svensson, Anton Ekeroth, Alex Mortensen, Noa Lingeskog, Noah Ekberg, Elion Spahija

Avbytare
Pontus Zvar, Arton Podrimcaku, Jerry Schylström, Moustafa Benshi, Villiam Wesström, Lucas Andrén Michailidis

Byten
46 min: Alex Mortensen ut-Arton Podrimcaku in
58 min:  Isak Jansson ut-Jerry Schylström in
68 min: Noa Lingeskog ut-Mustafa Benshi in
80 min: Benjamin Hajdari ut-Lukas Andén in
83 min: Elion Spahija ut-Ville Wesström in