U19: Seger mot IFK Värnamo

20 september, 2020 | Nyhet

Seger i dagens U19-match mot IFK Värnamo med 6-0 (3-0.

Festim Pasho efter matchen
– Under större delen av matchen  tycker jag att vi är både klivande i pressen och rejäla i försvarsspelet. Offensivt är vi i långa stunder riktningsbestämda samt har bra positioner i vår speluppbyggnad och löser den väldigt fint matchen igenom. Det som vi bör utveckla från dagens match är tempot i våra attacker. Vi var helt ok i detta men det går att ha ett snabbare genombrottsspel än vad vi hade idag. En gedigen och väl genomförd fotbollsmatch av oss där alla är delaktiga defensivt som offensivt. Förutom sina fyra mål tycker jag Viktor Backman sticker ut lite extra och tillsammans med Anton Ekeroth och Alex Mortensen gör fina insatser idag. Extra roligt idag var att Axel Swalling gör sina första spelminuter efter en lång tids rehab pga sin knäskada förra året.

Mål
Min 2. 1-0 Isak Vidjeskog (ass Alex Mortensen) 
Min 22. 2-0 Viktor Backman (ass Arton Podrimcaku)
Min 30. 3-0 Isak Vidjeskog (ass Alex Mortensen)
Min 61. 4-0 Viktor Backman (ass Arton Podrimcaku)
Min 67. 5-0 Viktor Backman (frisparksmål)
Min 82. 6-0 Viktor Backman (ass Anton Ekeroth)

Byten
70 min: Antonio Kujundzic & Lucas Andren in – Moustafa Benshi & Isak Vidjeskog ut.
75 min: Axel Swalling, Leon Isa och Elias Eliassi in – Arton Podrimcaku, Olle Samuelsson och Alex Mortensen ut

Annons