U19: Stabil 4-0-seger på Gasten

28 september, 2013 |

Kalmar FF besegrade Lunds BK med 4-0 i U19 Allsvenskan Södra

Kalmar FF besegrade Lunds BK med klara 4-0 i lördagens hemmamatch i U19 Allsvenskan Södra. KFF:s mål gjordes av Herman Sillerström, Filip Sachpekidis, Ludvig Holmertz och Gustav Wesström.

Kalmar FF U19 hade inga som helst problem med att besegra tabelljumbon Lunds BK i lördagens hemmamatch på Gasten. Stora delar av matchen var det spel mot ett mål och 4-0-segern var i underkant sett till alla målchanser som laget skapade.

I halvtid stod det 2-0 efter att Herman Sillerström inlett målskyttet i den 4:e minuten och Filip Sachpekidis utökat ledningen i den 12:e minuten. KFF fortsatte att rada upp målchanser och man borde gjort betydligt fler mål innan halvtid.

3-0 kom i matchminut 48 genom Ludvig Holmertz och i den 62:e minuten fastställde Gustav Wesström sutresultatet till 4-0.

Assisterande tränare Fredrik Carlén efter matchen:
– Vi gör en väldigt fin prestation idag där segersiffrorna var i underkant. Hela laget förtjänar berör för dagens insatser.

För Kalmar FF väntar härnäst bortamatch mot Örgryte IS. En match som spelas på torsdag (3/10) i nästa vecka med avspark klockan 17:00 på ÖIS-gården.