U21: Delad poäng på Kopparvallen

19 september, 2012 |

Kalmar FF U21 inledde Folksam U21 B-slutspelet med att spela 2-2 borta mot Åtvidabergs FF

Kalmar FF U21 spelade 2-2 mot Åtvidabergs FF när Folksam U21 B-sluspelet inleddes på onsdagskvällen. Anfallaren Besnik Rustemaj stod för KFF:s båda mål på Kopparvallen.

– Det känns som vi har flyt med resultatet i matchen, säger U21-cocahen Lasse Johansson.

Även om Besnik Rustemaj ordnare 1-0 efter en halvtimme var det hemmalaget som ägde stora delar av första halvlek. Åtvidaberg skapade mängder med chanser mot målvakten Khadim N’Diaye och KFF ska var glada för att det ”bara” stod 1-1 efter första halvleken. Detta sedan Martin Christensen reducerat några minuter senare.

– Vi skapar i stort sett bara en målchans i första halvlek och den gör vi mål på. Ska sanningen fram så blev vi rejält utspelade de första 45 minuuterna, säger Lasse Johansson.

Hemmalaget tog också ledningen i början på den andra halvleken när Joel Rajalakso hittade rätt bakom N´Diaye som gjorde en helt debutmatch för Kalmar FF.

På slutet satsade KFF allt framåt för en kvittering. Och den skulle komma med tio minuter kvar på matchuret. Återigen var det Besnik Rustemaj som stod som målskytt när han från dryga 25 meter avlossade ett skott som första tog en ribban för att sedan studsa in i mål via hemmamålvakten.

– Det blev lite bättre i andra halvlek, framförallt försvarsspelet som var riktigt dåligt i första halvlek, säger Lasse Johansson.

För KFF väntar härnast hemmamatch mot Landskrona BoIS. En match som spelas tisdagen den 2 oktober med avspark klockan 17:00 på Gasten.