U21: Delad poäng på Myresjöhus Arena

22 oktober, 2013 |

Kalmar FF spelade oavgjort 1-1 mot Östers IF i Folksam U21 B-slutspel

Kalmar FF U21 spelade 1-1 mot Östers IF på bortaplan i tisdagskvällens avslutade gruppmatch i Folksam U21 B-slutspel. En poäng som innebar att Kalmar FF vann B-slutspels grupp 2 på 13 poäng efter fyra segrar, en oavgjord och en förlust.

Kalmar FF avslutade årets U21-säsong med att få med sig en poäng hem från Växjö och Myresjöhus Arena. Ett självmål från hemmalaget fem minuter före slutet gjorde att matchen slutade 1-1, efter 1-0 i halvtid.

Sett över 90 minuter borde Kalmar FF fått med sig en seger i den avslutade gruppmatchen. Stort bollinnehav, 8-3 i klara målchanser. Trots det var det hemmalaget som gick till halvtidsvila med en 1-0-ledning. Detta efter att anfallaren Behar Ferizi gjort ledningsmålet på straff i den 29:e minuten.

I andra halvlek handlade det bara om KFF som visade upp ett bra spel och laget skapade mängder med målchanser. Det skulle dock dröja till den 85:e minuten innan det resulterade i utdelning när en hemmaspelare nickade bollen i eget mål. Matchen slutade 1-1 och det resultatet innebar att Kalmar FF vann B-slutspelets grupp 2 på 13 inspelade poäng efter sex matcher.